page 1 of 1
open

david-david

25th Oct 2009 23:53:06
Zdravo svima , dvoje troje koliko vas ima! Evo izađe i finalna verzija klango 3, a korisnika nigdje. Zasto je to tako neznam, ali znam da ljudi nemaju ukusa i motiva za neobavezno. Javih se da nije potpuno mrtvilo i praznina. pozdrav za sve korisnike klanga. Ja sam svremena na vreme tu pa mozemo o svemu i svacemu, naravno sto je po mjeri i dobroj vjeri. Pozdrav od Dobrinka.

nb_f

29th Oct 2009 20:42:29
zdravo, ima nas malo jer nema puno interesa
73, de, 9A1CBT

honeymoon

19th Nov 2009 00:03:35
Cao, moje ime je Marika, ja sam iz Nemacke. Eto, bas nisam puno ovde, nisam navikla na taj Klango, i kako vidim bas i necu :-)
Naviklasam da citam Braille, pa mi je ovo strasno neobicno...
Pa i desava se, narocito u ovom forumu, da moram da citam slovo po vloso, posto koristim Real speak Steffi, nemacki izgovor :-) pa ona kako cita srpski jezik mozete sigurno zamisliti...
Dobro, mozda neko od vas koristi MSN Skype ili Icq, pa ako zeli da spostavimo kontakt, bilo bi mi drago...
Pozdrav svima sirom balkana... :-)
Marika

djodja

21st Nov 2009 20:29:50
nema nas jer narod nije navikao na ovu vrstu komunikacije a mnogo lakse mu je i na skaypu jer moze cetovati a to je mnogo brze i jednostavnije, sto se tice sklapanja poznanstva caskanja to je pohvalno ali gde su podaci na koju foru se moze uspostaviti kontakt ako podaci o skaypu ili necem drugom nisu dati

david-david

23rd Nov 2009 00:54:26
Vidim znas i satrovacki, alcak si ti malo veci, kad me zovnes sve cu reci. Moj skype name je: Skype me

dj_jukebox

8th Dec 2009 09:22:54
Ljudi na području X-Yu su nezainteresirani izgleda za Klango, žalosno al istinito, al možda se promijeni situacija u doglednoj budučnosti.

trandafil

18th Dec 2009 15:09:29
Ne vjerujem da će se u ovoj mojoj Crnoj Gori bilo šta mijenjati po tom pitanju.

nb_f

19th Dec 2009 19:45:14
hihihi
ni ja vidim puno hrvatskih korisnika

73, DE 9A3DSZ

david-david

22nd Dec 2009 01:56:06
Hajd što je crna gora, to je bar zvanični naziv, al što su crna Hrvatska, Bosna i Srbija po ovom pitanju to baš ne razumijem. No to smo mi!

david-david

5th Jan 2010 14:20:49
Spavajte mirno mili moji, uprkos tome klango uspravno stoji.

nb_f

5th Jan 2010 16:40:23
da. sada jedno pitanje koje bi trebalo biti zasebna tema.
dali je netko ovdje radio amater/

qeen

5th May 2010 14:59:01
zrastvujte malčiky i devačky ja neznam kako bi mala s vami gavariť ale ta bardzo dufam že mi dakako budete rozumiť bo ja ne ruska ani srbka ale rusinka neznam či vi znajete što to rusinka.
page     1
Previous Thread: zvucna revija       

Log in to add replies.

back to top

Copyright © 2007-2010 Simplito